Huis te koop: Parelvissersstraat 42 Hoogvliet Rotterdam

Verkocht onder voorbehoud

Parelvissersstraat 42

€ 495.000 k.k.

  • Hoogvliet Rotterdam
  • eengezinswoning
  • 135 m²
  • 3 slaapkamers
  • zuid
  • in overleg
Beschrijving
Deze woning heeft zoveel te bieden dat het moeilijk is om niet meteen verliefd te worden!
Ten eerste is deze woning volledig gasvrij en met energielabel A ook energiezuinig. 3 zonnepanelen aanwezig en de mogelijkheid tot het plaatsen van meer zonnepanelen waardoor u nog meer kunt besparen om uw energierekening. Een ander absoluut pluspunt van deze woning is de ruimtelijke indeling. Met de royale kamers, brede trappen en een ruime overloop voelt deze woning als een oase van ruimte. Ideaal voor een gezin of gewoon als u houdt van een luchtige leefruimte. Daarnaast is de begane grond voorzien van vloerverwarming en een houtkachel waardoor u nooit meer last zult hebben van kouden voeten en kunt genieten van knusse avonden bij het haardvuur. Als verlenging van de begane grond kunt u ook het gehele jaar fijn genieten van de heerlijke serre. Of het nu gaat om een zonnige ochtendkoffie of een gezellig diner met familie/vrienden, deze buitenruimte is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ideale locatie! Op loopafstand vindt u een winkelcentrum, waar u terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Bovendien is de woning gelegen nabij de snelweg waardoor grotere steden gemakkelijk zijn te bereiken. Bij thuiskomst heeft u geen gedoe meer met het zoeken naar een parkeerplek, want u heeft altijd een plekje voor uw auto op uw eigen parkeerplaats. Kortom aarzel niet en maak snel een afspraak om deze heerlijke woning zelf te ervaren!

Indeling:

Begane grond:
De entreehal biedt toegang tot de woning en is voorzien van de meterkast, garderobe en een aparte toiletruimte. De aparte toiletruimte is in dezelfde stijl als de badkamer afgewerkt en voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Door middel van de deur aan het einde van de entreehal is de woonkamer te betreden. De woonkamer is een heerlijke grote ruimte en beschikt over een prachtige houtmotief plavuizen vloer mét vloerverwarming, dus nooit meer last van koude voeten! Ideaal toch? Verder is de woonkamer voorzien van een vaste trapkast en een hangende houtkachel, waardoor u in de koude wintermaanden heerlijk kunt genieten van deze fijne ruimte. Vanuit de woonkamer is zowel de serre als de open keuken te betreden. De open keuken is van alle gemakken en luxe voorzien zoals een Boretti inductie fornuis met ruime oven, combimagnetron, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en een Quooker.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een split-airco, welke zowel kan verkoelen als verwarmen. Verder is de slaapkamer zeer ruim en voorzien van een inloopkast. De tweede slaapkamer is op dit moment ingericht als werkkamer, maar kan ook goed dienen als baby-/kinderkamer. De volledig betegelde badkamer is ook aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet, handdoeken radiator en een raam waardoor er veel natuurlijk licht de badkamer binnen valt. De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer, ditzelfde geldt voor de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Bij het bereiken van de tweede verdieping komt u terecht in een grote en lichte ruimte. In 2022 is hier een dakkapel geplaatst waardoor de verdieping is verruimd en er meer lichtinval is. Aan de voorzijde van de woning is tevens een VELUX-dakraam. De gehele verdieping beschikt aan beide zijdes over knieschotten waardoor er voldoende bergruimte aanwezig is. Bovendien is de wasmachine en droger aansluiting hier gelegen.

Exterieur:
De fraai afgewerkte achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden waardoor u de gehele dag heerlijk van de zon kunt genieten. Door de serre met zonwering, vijf afzonderlijk bedienbare banen, is er ook altijd een plek in de schaduw te vinden. De serre is voorzien van schuiframen en ingebouwde spotlights met dimfunctie. Verder beschikt de achtertuin over een schuur met verlichting en elektra, een achterom en een buitenkraan. Dit laatste geldt ook voor de voortuin.

Ligging:
Deze instapklare eengezinswoning is gelegen in een centrale wijk in Hoogvliet Rotterdam. Alle benodigde voorzieningen zoals een supermarkt, een winkelstraat en een winkelcentrum met een divers winkelaanbod zijn op loopafstand. Ook met kinderen is dit een fijne plek om te wonen, aangezien diverse speelgelegenheden, scholen en een kinderboerderij in directe omgeving zijn gelegen. Doordat de bushalte voor de deur ligt en de A20 op twee minuten afstand, zijn omliggende steden gemakkelijk en snel te bereiken. Aan de achterzijde van de woning is een eigen parkeerplaats, waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar een plek om uw auto te stallen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2019
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel A
- Geheel voorzien van HR++ beglazing in houten kozijnen m.u.v. dakkapel (kunststof)
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming
- Voorzien van 3 zonnepanelen, met mogelijkheid tot uitbreiding.
- Begane grond is voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming
- Split airco slaapkamer, 2022
- Dakkapel geplaatst, 2022
- Serre gerealiseerd, 2022
- Serre is voorzien van zonwering
- Eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning
- Oplevering in overleg
Lees meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 495.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
135 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
133 m²
Inhoud
478 m³
Indeling
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel, airconditioning, zonnecollectoren
Energie
Energielabel
A
Isolatie
dubbel glas, volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin, voortuin
Achtertuin
48 m² (9,41m diep en 5,15m breed)
Ligging tuin
zuid
Garage
Soort garage
geen garage
Foto's
Omgeving